Kedves Szülők és gyerekek!

A heti varnaképzés a következőképpen alakul:

5-6.lányok:


Mivel ismét a Turizmus igazgatóság egyik osztályához megyünk, hétfő helyett péntek lesz a varnaképzés ideje ezen a héten is. A vendégfogadás osztályhoz megyünk, Ananda-candrika mataji fogja bevezetni a lányokat a vendégfogadás titkaiba.
Időpont: október 1. 14:30-16:00-ig. 16:00 kor innen tudjátok őket elvinni.

5-6.fiúk:


A heti varna képzés Balanuja prabhuval fog történni, aki bevezeti őket a kovácsmesterség alapjaiba. (A tervek szerint az elkövetkező plusz 3 alkalom is Balanuja prabhuval lesz. Ezúton is köszönjük neki a fiúkba fektetett energiáját!)

Időpont: szeptember 28. kedd. 14:30-16:00-ig.
Helyszín: Balanuja prabhu műhelye Somogyváron.
Szeretnénk ehhez kérni egy kis alkalmi segítséget, hogy a fiúk le tudjanak jutni ebéd után Somogyvárra hozzá. EZt majd a viber szülői fórumon konkretizáljuk.
A visszaútban Balanuja prabhu segít , amiért szintén nagyon hálásak vagyunk!

7-8. lányok:


Hétfőn a 8.órában próbáljuk folytatni a tesztek kitöltését. Ha esetleg otthonról hoznak magukkal laptopot, az megkönnyítené a munkánkat. Illetve megbeszéljük az október-növemberi egyéni képzések menetét.

7-8. fiúk:


Megnézzük a tesztek eredményeit, amik jó eséllyel már addigra meglesznek (emlékeztetőül: ehhez szükséges, hogy mind a 4 teszt ki legyen töltve, elvileg otthon kitöltötték már a 4.-et is)
Szükséges lesz ehhez emékezniük az email címre, amivel regisztráltak és az ott megadott jelszóra.
Illetve megbeszélnénk az október-novemberi egyéni képzések tervezett menetét.
Időpont: kedden, szept.28. ebéd után

Related posts