Kedves Szülők, Gyermekek!

A szeptemberi terveinkről:

Az idei évben a varna-képzés felelősei:
Fiúk: Ghanasyama Das
Lányok: Candra Devi Dasi

Szeptember hónap során közös varnaképzős programokat tartunk, amíg beérkeznek a 7-8.osztályosok igényei, illetve amíg ezek feldolgozása és háttérszervezésük folyik.

Az 1.alkalommal a fiúknak Radha-Krsna prabhu, a lányoknak Candra Devi Dasi tartott év eleji interakítv bemutatót a Farm tevékenységeiről, a varnaképzés jelentőségéről.

Ezt követően közösen mennek a Farm egyes területeire, mint pl. kertészet, gosala.

A nagyobb gyermekekkel (7-8.oszt) kapcsolatos egyeztetések folynak, folyamatosan fogjuk értesíteni őket arról, mikor kezdhetik meg az osztályoknál a képzést, addig az 5-6.osztályosokkal tudnak részt venni a képzésben. Amint a képzésük elkezdődik, egy a számukra készített Varnaképzési naplóban kell, hogy rögzíték a képzési időpontjukat és írassák alá a képző személylel, képviselővel. E naplókat gondosan kell őrizniük, minden alkalomra magukkal vinniük, illetve félévkor és év végén leadniuk fiúk esetében Ghanasyama prabhunak, lányok esetében Candra Devi Dasinak.

A projekthét során az 5-6.osok az iskola általi projekt tevékenységeiben vesznek részt, a nagyobbak, akiknek már elkészült és fixálódott a beosztásuk, ők ekkor is tudnak menni a választott osztályokhoz.

Illetve a 8.osztályosok a szeptemberi varna képzés egyik időpontjában fogják kitölteni a tavalyról már ismerős POM felméréseket.

Köszönjük szépen a figyelmeteket,

szolgátok, Candra Devi Dasi

Related posts