Kedves Gyerekek!

Bizonyára mindenki beleszokott már a zoom órák menetébe, ami eleinte nehézkesen ment. Volt, akinek vicces volt, volt akinek bosszantó, ki-ki hogyan élte meg.

Úgy néz ki, hogy nem árt hozzászokni ahhoz, hogy a jövőben többször is ezen a módon kell órákon részt venni. Ehhez azonban szükséges, hogy elsajátítsátok azt az etikettet is, ami az online órákon való részvételhez szükséges. Ezek az elvek nem csak nálunk vannak így, ha bármikor a jövőben ilyen típusú előadáson, rendezvényen, gyűlésen, találkozón fogtok részt venni, akkor hasznát fogjátok venni annak, hogy ezt Ti már tudjátok. Szeretnénk, ha a mi gurukulásaink is tudnák, hogyan viselkedik egy úriember bármilyen közegben. Sríla Prabhupadanak is az volt a hozzáállása, hogy egy vaisnava mindig úriember minden helyzetben, ezt szem előtt tartva állítottuk Nektek össze az alábbi pontokat. Ezen felül mivel elég kevés a tananyaggal töltött idő az iskolához képest, így fontos, hogy a gyerekek együttműködő magatartása is segítse, hogy jól lehessen haladni az anyaggal.

Bízunk abban, hogy a legtöbb pontra felesleges is felhívnunk a figyelmet, hiszen amúgy is így történik, esetleg a szüleitek, tanáraitok felhívták ezekre már a figyelmeteket, mi most mégis egy csokorba szedtük, mire érdemes figyelnetek!

Az online órán való viselkedés: zoom-netikett

Related posts